Mikäli verkkokaupastamme ostamasi liput eivät jostain syystä tule sähköpostiisi:
Tarkista ensin roskapostisi. Jos lippuja ei löydy sieltä, kirjaudu tunnuksillasi verkkokauppaamme. Löydät ostamasi liput omista tiedoistasi, josta voit tulostaa ne mukaasi.
​​​​​​​​​​​​​​

Maksutavat

HUOM! KULTTUURIEDUT EIVÄT KÄY MAKSUVÄLINEENÄ VERKKOKAUPASSAMME, VAAN LIPPULINJASSA JA ESITYKSEN OVIMYYNNISSÄ!

Verkkomaksu
Tilauksen voit maksaa verkkopankkitunnuksilla. Tilauksesi kirjautuu järjestelmäämme, kun olet käynyt maksamassa sen verkkopankissa. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta voit halutessasi tulostaa sen. ​​​​​​​Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin heti. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä.


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Rakastajien koodillinen lahjakortti, Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

​​Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Rakastajat-teatterin Lippulinja

Lue lisää

HUOM! KULTTUURIEDUT EIVÄT KÄY MAKSUVÄLINEENÄ VERKKOKAUPASSAMME, VAAN LIPPULINJASSA JA ESITYKSEN OVIMYYNNISSÄ!


LIPPULINJASSA JA OVIMYYNNISSÄ KÄY MAKSUVÄLINEENÄ
Käteinen
Pankki- ja luottokortit (ei American Express)
Kulttuurisetelit (Smartum,TYKY, Virike)
Smartum -saldokortti
TYKY-online
ePassi (HUOM! Ovimyynnissä maksettaessa VAIN omalla mobiilisovelluksella maksu!)
Edenred-kortit (Ticket Duo, Virike)
Rakastajien lahjakortti
lasku (14 vrk maksuehto, laskutettavista tilauksista perimme 5 € käsittelykulun)