Verigreippi: Troilus ja Cressida

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin heti. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä.

Kulttuuritehdas Kehräämö

Pe 21.8. klo 18.00

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15 min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä.

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Seksiä, väkivaltaa, ovela juoni ja nerokkaita repliikkejä!

Verigreippi-ryhmän Troilus ja Cressida on jäntevä sovitus neljälle näyttelijälle William Shakespearen hauskasta, toiminnallisesta ja, kirjoittajalleen tyypilliseen tapaan, melko lohduttomasta näytelmästä.

Troijan sodan ratkaisun hetket ovat koittaneet. Troijan totinen Troilus joutuu katsomaan, kuinka hänen tyttöystävänsä Cressida muilutetaan poliittisena vaihtotavarana lipevien kreikkalaisten leiriin. Hämmentävää tapahtumaketjua hämmentävät tehokkaasti myös liukas diplomaatti Pandaros ja Shakespearen kaikkien aikojen törkein totuuden torvi, narri Thersites.

Verigreippi-ryhmän muodostavat Tanssiteatteri Minimin perustajanaiset Johanna Keinänen, Anja Lappi ja Liisa Ruuskanen. Kokoonpanoa on vahvistettu näyttelijä-kirjailija Miko Kivisellä sekä Jaana Kurttilalla, joka vastaa esityksen visuaalisesta suunnittelusta. Esityksen ohjaajana loistaa Lainsuojattomien vakiokasvo Juha Hurme, ohjaaja-assistenttinaan Vesa Kivinen.

Ohjaus: Juha Hurme

Ohjaaja-assistentti: Vesa Kivinen

Esiintyjät: Johanna Keinänen, Anja Lappi, Liisa Ruuskanen, Miko Kivinen

Visuaalinen suunnittelu: Jaana Kurttila

Kuvat: Jenny Juntunen

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei ole loppuunmyyty) avautuvat 30 min ennen esityksen alkua.