Pääsylippu: The 24 Hour Viral Monologues: Pori 2020

Alkaen 5,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Liput: vapaaehtoinen maksu (5/10€)

Missä: Videot julkaistaan IGTV:n kautta Rakastajien Instagramissa, Facebookissa sekä kotisivuilla. Et tarvitse tunnuksia nähdäksesi videot!
facebook.com/rakastajatteatteri
instagram.com/rakastajatteatteri
rakastajat.fi

Nyt kotisohvat ojoon, naposteltavat kainaloon ja internet-yhteydellä varustetun, kuvaa ja ääntä toistavan vempeleen ääreen:
Tänä keväänä ei nähdäkään perinteisiä The 24 Hour Plays -pienoisnäytelmiä vaan internetin kautta striimattavia monologeja!

Osana Lain§uojattomia on jo vuodesta 2013 asti toteutettu suursuosion saavuttanut The 24 Hour Plays: Pori. Nyt vastataksemme sosiaalisen eristäytymisen luomiin haasteisiin, tuomme Suomeen The 24 Hour Viral Monologues: Pori -tapahtuman.

Tällä kertaa mukaan kerätään 24 käsikirjoittajaa ja heille jokaiselle näyttelijä. Käsikirjoittajat kirjoittavat valikoidulle näyttelijälleen monologin, jonka näyttelijä harjoittelee itse sekä kuvaa kotoaan käsin tai haluamassaan miljöössä. Valmiit monologivideot julkaistaan netissä.

Rakastajat-teatteri ja Lain§uojattomat ovat toteuttamassa uutta konseptia tiettävästi ensimmäisinä maailmassa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Lain§uojattomat on aina ajankohtainen ja ajan hermolla kulkeva tapahtuma, joten luontevaa oli siirtää toimintaa myös verkkoon lukuisten muiden toimijoiden tapaan. Mukaan tähän uuteen tapahtumaan on pyydetty jo joitakin teatterintekijöitä ympäri maan, mutta varsinaiset tekijäjulkistukset tehdään myöhempänä ajankohtana.

Laadultaan ensimmäinen The 24 Hour Plays Viral Monologues: Pori jaetaan kahdelle päivämäärälle, torstaille 23.4. jolloin nähdään 12 ensimmäistä monologia ja saman viikon lauantaille 25.4. jolloin nähdään loput 12.