SINETTI – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 kirjettä

SINETTI – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 rakkauskirjettä on esitys, joka yhdistää musiikkia ja sooloteatteria. Teos tuo yhteen troikan, johon kuuluvat cembalisti–näyttelijä Elina Mustonen, pianisti–säveltäjä Olli Mustonen sekä ohjaaja–dramaturgi Johanna Freundlich.

Esitys sai alkunsa viehätyksestä legendaarisen näytelmäkirjailija Anton Tšehovin ja hänen luottonäyttelijänsä ja rakastettunsa, vaimonsa Olga Knipperin kirjeenvaihdosta. Nyt nähtävä esitys tuo esiin Olga Knipperin näkökulman tämän legendaarisen pariskunnan yhteiseen kuuden vuoden taipaleeseen.

Teos luo uniikin musiikkidramaturgian, jossa keskenään leikittelevät puhuttu sana ja musiikki eri lähteissään. Kaikki kuultava musiikki on Olli Mustosen tätä esitystä varten säveltämää pianomusiikkia

Kehräämö
Ke 13.3. klo 18.30

HUOM! verkkokaupan myynti sulkeutuu 1,5h ennen esitystä. 
Jos tapahtumaa ei löydy vetolaatikosta, esitys on loppuunvarattu. 
Vapaita paikkoja voi kysellä suoraan esityksen ovelta. 

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

31,50 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl