Stella Polaris: Impromusikaali

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin heti. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä.

Kulttuuritehdas Kehräämö

La 22.8. klo 20.00 

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15 min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

 

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Stella Polariksen huimat improvisoijat luovat ennennäkemättömän musikaalin yleisön silmien edessä. Show on pullollaan hauskoja hahmoja, upeita tanssinumeroita, kauniita lauluja ja tarinoita, joiden aiheina vilisee elämän koko kirjo. Stella Polariksen esityksissä jokainen ilta on ensi-ilta, joka syntyy ainoastaan yleisön avulla.

Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja saavat vaikutteita yleisön ideoista. Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutlaatuisia. Stella Polaris on Lainsuojattomien vakiovieras, jonka esitykset myydään aina loppuun. Varaa paikkasi ajoissa!

Lavalla Niina Sillanpää, Antti Laukkarinen ja Elina Stirkkinen

Muusikot Topi Korhonen ja Iiro Ollila

Valoissa Jyri Suominen

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei ole loppuunmyyty) avautuvat 30 min ennen esityksen alkua.