Alaston kaupunki -konsertti

Verkkokaupan myynti sulkeutuu 1,5h ennen esitystä.
Jos tapahtumaa ei löydy vetolaatikosta, esitys on loppuunmyyty.

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Kulttuuritehdas Kehräämö 
Ke 9.6. klo 19
To 10.6. klo 19 

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

79,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Esityksiin myydään toistaiseksi 50% Kehräämön kapasiteetista. Kaikissa Rakastajat-teatterin tapahtumissa huomioidaan ajankohtaiset määräykset ja suositukset, ja hygieniatasoa on nostettu entisestään. Lue Turvallisesti teatteriin -ohjeistus täältä.

Näe Porirock-legendat ensimmäistä kertaa yhteisessä konsertissa! Kesäkuussa 2021 Kehräämön lavalle nousevat Eve, Neumann, Tero Vaara ja Jussi Hakulinen. Äskettäin remontoidun Kehräämön lavalla ei ennen ole nähty tai kuultu vastaavaa tunnelmallaan ja visuaalisuudellaan häikäisevää konserttia!

Bändinä säveltäjä-tuottaja Mika Toivasen johtama kvartetti, joka koostuu Suomen eturivin muusikoista.

Tämä ainutlaatuinen konserttitapahtuma siirrettiin joulukuulta 2020 kesäkuulle 2021 koronarajoitusten lisääntyessä koko maassa. Konsertit toteutuvat keskiviikkona 9.6. ja torstaina 10.6.

Myymme mahdollisten rajoitusten vuoksi toistaiseksi 100 lippua / konsertti. ​​​​​​​Teatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

​​​​​

Kulttuuritehdas Kehräämö

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Ke 9.6. klo 19, ovet klo 18

To 10.6. klo, ovet klo 18

Liput 79€

Kesto n. 2,5h (sis. väliajan)

​​​​​​​Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.