Kun maa keinuu

Verkkokaupan myynti sulkeutuu 1,5h ennen esitystä.
Jos tapahtumaa ei löydy vetolaatikosta, esitys on loppuunvarattu. Vapaita paikkoja voi kysellä suoraan esityksen ovelta.

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Kulttuuritehdas Kehräämö        

To 15.4. klo 19

Pe 16.4. klo 19

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

29,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Rakastajat-teatterin, Porin Teatterin ja Pori Dance Companyn yhteistyöprojekti.

Näyttelijä Katariina Lohiniva sovittaa ja ohjaa teatteri- ja tanssiesityksen KUN MAA KEINUU - hetkiä Vuosisadan rakkaustarinasta, jonka pääteemana on alkoholismi perheessä. Esityksen tekstillisenä pohjana käytetään Märta Tikkasen Vuosisadan rakkaustarina -teosta. Esityksen keskiössä ovat alkoholiongelmaisen lähellä elävät perheenjäsenet, heidän kärsimyksensä, rakkautensa ja voimansa. Selviytyminen. Esityksessä teksti on harkiten valittua, kristallisoitunutta ja sen rinnalla on yhtä vahvana elementtinä nykytanssi.

Työryhmään kuuluvat näyttelijä Katariina Lohiniva, Pori Dance Companyn taiteellinen johtaja, koreografi Mikko Lampinen, näyttelijä Angelika Meusel, tanssija Kati Aalto (PDC), musiikkiteknologi-valosuunnittelija Toni Randell sekä esityksen visualisoinnista, graafisesta suunnittelusta ja videoprojisointien taiteellisesta sisällöstä vastaava kuvataiteilija Veera Lohiniva.
 

”Kun maa keinuu
otan aivan pieniä askelia
miltei täysin
huomaamattomia
niin ehkä voin
pysyä tasapainossa”

 

Ohjaus: Katariina Lohiniva

Koreografia: Mikko Lampinen

Valo- ja äänisuunnittelu: Toni Randell

Näyttämöllä: Angelika Meusel, Kati Alto, Matleena Salmi ja Samu Murro

Esitystä ovat tukeneet Jenny ja Antti Wihurin rahasto, SKR Satakunnan rahasto ja Taike Satakunta.

 

Kulttuuritehdas Kehräämö

To 15.4. klo 19

Pe 16.4. klo 19

Liput 29/25/16€

Kesto n. 1h (ei väliaikaa)

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.