Vihan jälkeen ennakko

Vihan jälkeen piirtää katsojan eteen väkevän ajankohtaisia kuvia vihaan ajautumisesta ja siitä luopumisesta. Se kertoo yksinäisyydestä, hylkäämisestä, halusta kuulua joukkoon - mutta myös muutoksen mahdollisuudesta. Toivosta. Rohkeudesta valita toisin. Valosta, joka ohjaa pois pimeydestä, kun raja tulee vastaan ja vihan lävistämä elämä käy ahtaaksi. 

Näytelmä nojaa käsikirjoittajaohjaaja Elina Izarran ja valokuvaaja Katja Tähjän tekemiin haastatteluihin. Niihin on osallistunut vihaa levittäneitä ja sitä kohdanneita ihmisiä, tutkijoita sekä henkilöitä, jotka auttavat uuden elämän aloittamisessa. Näytelmän yhteydessä voi tutustua Katja Tähjän valokuvanäyttelyyn.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Elina Izarra

Rooleissa: Amira Khalifa, Manoel Pinto, Outi Vuoriranta

HUOM! verkkokaupan myynti sulkeutuu 1,5h ennen esitystä. 

Jos tapahtumaa ei löydy vetolaatikosta, esitys on loppuunvarattu. 
Vapaita paikkoja voi kysellä suoraan esityksen ovelta. 

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Kehräämö 
Pe 13.9. klo 19 ennakko

Liput 20/16/10€ (sis. 2 € palvelumaksun) 

Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin.

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl