Timo Tuominen: Brel Chanson -toivelauluilta

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Kulttuuritehdas Kehräämö        

Pe 28.8. klo 19.00                                             
 

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

29,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

"Etkö vielä tiedä kuka on Brel?
Mitä Brel ajattelee elämästä –rakkaudesta –intohimosta -tuskasta.

Tämän kertoo Timo Tuominen laulaessaan Brelin lauluja. Tai ei hän laula - hän elää laulut - kokonainen taiteilijamaailma - hurjuus - ääriään koetteleva ihminen aukeaa edessäsi - Kokonaisuus uudistaa kuulijan. Olet tunteiden vuoristoradalla. Heittäydy sinne! Hyvää matkaa. Toivottaa Seela Sella"

"Vuodesta 2011 olen hääräillyt näiden chansoneiden kanssa. Silloin ensi-iltansa sai ”Timo Tuominen avec Jacques Brel”, vuonna 2013 ”…encore Brel” ja 2017 ”…Brel final”. Käännöksiä näihin Brel –helmiin olen tehnyt reilut 60 ja näitä on nähty Kansallisteatterin lisäksi siellä täällä.


Juolahtipa sitten mieleen että mitäs jos pitäisi toivechanson-illan, sellaista en ole, ainakaan itse, koskaan nähnyt. Yleisö saisi sitten listalta pyydellä mitä haluaa ja mahdollisimman monet toiveista pyrkisimme muusikoiden kanssa täyttämään. Illan dramaturgia, kesto ja oikeastaan kaikki olisi korkeammassa (eli yleisön) kädessä. Sehän osoittautuikin sitten aivan loistavaksi ideaksi. ”Konsertit” olivat ennustamattomuudessaan aivan erilaisia, mutta hillittömän hauskoja kaikki.
​​​​​​​

Esitystä on kyselty uudelleen, paljon, ja niinpä päätinkin pitää uuden illan keväällä -20. Tässä on kuitenkin ollut niin kaikenlaista että suunnitelmat meni uusiksi...

Olenkin erittäin onnellinen että nyt minulla on mahdollisuus antaa herrojen muusikoiden kanssa tämä ilta Rakastajat-teatterin Kulttuuritehdas Kehräämössä."

Illan listalta löytyy ”Encore”, ”Final” ja osin ”Avec Jacques Brel” –esitysten laulut, ja kanssani lavalta paksuine nuottikansioineen ilmiömäiset:

Tomi Rikkola: kitara/alttoviulu
Tuomas Timonen: rummut
Marko Roininen: piano/haitari
Jori Huhtala: kontrabasso