ROCK, RÄNNI & RAKKAUS -Party Edition - Seisomapaikat

Syksyllä 2024 Rakastajat rokkaavat Rännillä viimeistä kertaa, kun teatterin lähes nelivuotisen Porirock-maratonin päättää uudistettu Party-versio katsojien rakastamasta Rock, Ränni & Rakkaus -musiikkishowsta!

Esityksessä kuullaan katsojien hulvattomia rännitarinoita ja koskettavia elämänhetkiä kaupungin legendaariselta kohtaamispaikalta. Tarinoita säestää porilaiset hittibiisit usealta vuosikymmeneltä säkenöivinä sovituksina. Luvassa uusia juttuja, vanhoja tuttuja, enemmän biisejä ja partympaa porilaista meininkiä!

Katsojien pyynnöstä istumakatsomon taakse rakennetaan Party-alue, jossa on seisomapaikat. Nyt saa tanssia ja laulaa mukana! Ihan ko olis josai Rännil ovepieles notkumas, sillai ko enne vanhaa. It´s Ränni, it´s Party!  

Jos haluat ostaa lipun istumakatsomoon paina tästä.

HUOM! verkkokaupan myynti sulkeutuu 1,5h ennen esitystä. 

OHJEITA: Jos etsimäsi paikka ei löydy pudotusvalikosta, se ei ole saatavilla. Jos tapahtumaa ei löydy lainkaan pudotusvalikosta, esitys on loppuunvarattu. Vapaita paikkoja voi kysyä suoraan ovelta ennen esitystä. Rivi 8 sijaitsee nousevan katsomon edessä, permannolla.

30,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Voit tulostaa ne mukaasi tai esittää alkuperäisen pdf-tiedoston älypuhelimesi näytöltä. 

Esitykset Kehräämössä vain syksyllä 2024!

Kehräämö

Pe 18.10. klo 19
La 19.10. klo 18
La 26.10. klo 18
To 14.11. klo 18.30
La 16.11. klo 18

K-18

Liput 36/32/23€ istumapaikat (sis. 2 € palvelumaksun)
Liput 30/26/18€ seisomapaikat (sis. 2 € palvelumaksun)

Ovet aukeavat 45 min ennen esitystä.

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua. Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.